Matematik

1 tien 3 ener 5 tiendele= et tal nogen der kan hjælpe med en måde

04. december 2009 af saraklar (Slettet)

1 tier 3 ener 5 tiendele= et tal=   nogen der kan hjælpe med en måde så jeg kan komme frem til talet??


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2009 af Duffy

Det er ret nemt. Hvad er det ved denne opgave du ikke kan forstå?


Svar #2
04. december 2009 af saraklar (Slettet)

jeg har prøvet at gæte er det 13,5??? eller kan du ikke kome med et svar jeg kan bruge???


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2009 af Pettson

I 10-talssystemet, som vi anvender her i Danmark, er
* første position før kommaet 1'ernes plads
* anden position før kommaet 10'ernes plads
* tredje position før kommaet 100'ernes plads
* fjerde position før kommaet 1000'ernes plads osv.

Tallet abcd betyder altså a tusinde, b hundrede, c tiere og d enere.

* første position efter kommaet er tiendedelenes (1/10) plads
* anden position efter kommaet er hundrededelenes (1/100) plads
* tredje position efter kommaet tusindedelenes (1/1000) plads ocv.

Tallet 0,efg betyder altså 0 enere, e tiendedele, f hundrededele og g tusindedele.


Svar #4
05. december 2009 af saraklar (Slettet)

det forstår jeg ikke vil du ikke være sød og give mig et resultat så jeg kan forstå det og forstå hvordan du kom frem til resultatet..... :)


Svar #5
05. december 2009 af saraklar (Slettet)

 kan det være tallet forstår det virkelig ikke plizzzzzz hjælp

510


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. december 2009 af Duffy

Dit gæt i #2 er OK.

Kan du pørve at forklare hvad det er, helt præcis,  ved denne opgave du ikke kan forstå? Så er det lettere at hjælpe dig.


Svar #7
05. december 2009 af saraklar (Slettet)

 jeg ved bare ikke hvordan man kan komme frem til resultatet men er resultatet 510??? plizzzzz hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. december 2009 af Duffy

Du skal tænke på penge, PENGE !

Jah, du læste rigtigt P E N G E. Du har lettere ved at forstå det på denne måde:

Hvis du har 1 tier , og 3 énkroner og 5 10-ører i din pung, hvor mange penge har du så?


Svar #9
05. december 2009 af saraklar (Slettet)

 13,50 kr er det RIGTIGT??? HÅBER DET ER RIGTIGT


Brugbart svar (0)

Svar #10
06. december 2009 af Duffy

Læs i #6


Svar #11
06. december 2009 af saraklar (Slettet)

 så det er rigtigt eller hvad??


Brugbart svar (0)

Svar #12
07. december 2009 af Duffy

Læs i #6


Skriv et svar til: 1 tien 3 ener 5 tiendele= et tal nogen der kan hjælpe med en måde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.