Engelsk

En lille interview - er der fejl?

25. maj 2003 af SP anonym (Slettet)
What´s up nigger, may I talk to you in a few minutes?

Yes, why not nigger?

Why is you her today?

There are 2 greces. It one grece is that I promist one of my friends and it second is that I will meet new friends. I'am just moved to.

How think you that live in Paris?

It is very nice city and everybody is frendly.

Thank you for the interview

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2003 af Casanova (Slettet)

Hmm, er det en aflevering det dér?

Du går stadig i folkeskole ikk'?!

Kan du ikk fotælle mig, hvad interviewet handler om?
Har nemlig lidt svært ved at forstå det!`

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2003 af Casanova (Slettet)

Why is you her today= Why are you here today!

Forstår ikk rigtig det nedenstående..

"There are 2 greces. It one grece is that I promist one of my friends and it second is that I will meet new friends. I'am just moved to. "

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2003 af Casanova (Slettet)

Why is you her today= Why are you here today!

Forstår ikk rigtig det nedenstående..

"There are 2 greces. It one grece is that I promist one of my friends and it second is that I will meet new friends. I'am just moved to. "
´

"How think you that live in Paris"? = How do you it is to live in Paris!

"It is very nice city and everybody is frendly. "

It's a nice city and everybody is nice.



Brugbart svar (0)

Svar #4
25. maj 2003 af Casanova (Slettet)

Why is you her today= Why are you here today!

Forstår ikk rigtig det nedenstående..

"There are 2 greces. It one grece is that I promist one of my friends and it second is that I will meet new friends. I'am just moved to. "
´

"How think you that live in Paris"? = How do you it is to live in Paris!

"It is very nice city and everybody is frendly". =

It's a nice city and everybody is nice.



Brugbart svar (0)

Svar #5
25. maj 2003 af MarieBS (Slettet)

Rent principielt er der vel ikke noget i vejen med at sige "everybody is friendly"?

Jeg tror at det du mener med det her
"There are 2 greces. It one grece is that I promist one of my friends and it second is that I will meet new friends. I'am just moved to. "

er

"There are two reasons. One of them is that I promised one of my friends, and the other one is that I would like to make new friends. I have just moved here."

Prøv at give os den danske version, så kan vi nok bedre hjælpe.

Skriv et svar til: En lille interview - er der fejl?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.