Matematik

22 elever i frokostpausen er der 12 elever der skal have mælk 12 elever skal have en 1/2 l letmælk og 7 elver skal have 1/2 l sødmælk = et tal

06. december 2009 af saraklar (Slettet)

 skal jeg bare sige 12*1/2=18 

og 7*1/2=10,5 

er det bare sån jeg skal gøre det er det den rigtige måde??? håber der er nogen der kan hjælpe.....


Skriv et svar til: 22 elever i frokostpausen er der 12 elever der skal have mælk 12 elever skal have en 1/2 l letmælk og 7 elver skal have 1/2 l sødmælk = et tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.