Matematik

ligning

06. december 2009 af petersmor (Slettet)

2x-3(2-x)=4x+4


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2009 af Isomorphician

2x - 3(2 - x) = 4x + 4

gang ind i parentesen:

2x - 6 + 3x = 4x + 4

træk 4x fra på begge sider:

2x + 3x - 4x - 6 = 4

læg 6 til på begge sider:

2x + 3x - 4x = 4 + 6

reducer:

x = 10


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.