Matematik

Bestem c i x2 + 4x + c = 0

06. december 2009 af jasig (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem c så ligningen x2 + 4x + c = 0 har netop én løsning

.. forstå simpelthen ikke opgave? nogen der vil forklare og visse hvordan det skal gøres?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2009 af peter lind

Diskriminanten skal være 0.


Skriv et svar til: Bestem c i x2 + 4x + c = 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.