Matematik

differentialregning

06. december 2009 af sanne000 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heej Jeg har fået denne her opgave men jeg kan overhoved ikke huske hvordan man gør ? er der nogen der lige hurtig kan hjælpe mig

Regneforskrifter hedder :   f(x) = x^4 - 9x^2 - 4x +12  , x∈[ -3;3]

 Bestem x-koordinaterne(med 2 decimaler) til de grafpunkter, hvor funktionen har vandrette tangenter
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2009 af peter lind

f'(x)=0, hvor f har vandrette tangenter.


Svar #2
06. december 2009 af sanne000 (Slettet)

Det forstår jeg ikke lige hvordan jeg skal regne det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2009 af peter lind

Find f'(x) og løs ligningen f'(x)=0


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.