Matematik

hej alle sammen vil i være søde og hjælpe mig med den her

07. december 2009 af tineei (Slettet)

hej alle sammen vil i være søde og hjælpe mig med den her ligning

4x - 2/3 = (3x-1)/4 -  24x - 2/3 = (3x-1)/4 - 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2009 af fishystas (Slettet)

Er det én ligning med to lighedstegn?


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. december 2009 af MN-P (Slettet)

4x - 2/3 = (3x-1)/4 - 2                     gang i alle led med fællesnævneren for brøkerne

                                                        forkort brøkerne så tællerne forsvinder

                                                        træk 9x fra på begge sider

                                                        læg 8 til på begge sider

                                                        del med tallet foran x


Svar #3
08. december 2009 af tineei (Slettet)

er den rigtig?

4x-2/3=3x/4 -1/4 -2

13x/4=-9/4+2/3

39x/12= -27/12 +8/12

39x=- 19

x=-19/39
 


Svar #4
08. december 2009 af tineei (Slettet)

hva får i denne her til?

r=√(9&(1+0.025)^3(1+0.03)^2(1+0.035)^4 -1=  ? min regnemaskine driller :(


Svar #5
08. december 2009 af tineei (Slettet)

mener:

r= ^9√(1+0.025)^3(1+0.03)^2(1+0.035)^4 -1=


Skriv et svar til: hej alle sammen vil i være søde og hjælpe mig med den her

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.