Matematik

Bestem forskrift og definitionsmængde

08. december 2009 af Nicolai1991 (Slettet) - Niveau: B-niveau

To funktioner f og g er bestemt ved f(x)=x^2+sqroot(x)
og g(x)=2x+1
Bestem forskrift og definitionsmangde for den sammensatte funktion g¤f.

Hvordan finder jeg definitionsmængden?

MVH


Brugbart svar (2)

Svar #1
08. december 2009 af mathon

gºf(x) = 2·(x2+√(x)) + 1 = 2x2 + 2√(x) + 1   Dm(gºf) = R\R-


Svar #2
08. december 2009 af Nicolai1991 (Slettet)

Hvad dækker værdierne R/R over?


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. december 2009 af mathon

              R \ R- = R+∪{0}


Skriv et svar til: Bestem forskrift og definitionsmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.