Matematik

samme rette linje

08. december 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Hvordan undersøger man, om parameterfremstillinger fremstiller samme rette linje?

Har eks.

x=1+t(-1). y=2+t2. z=0+t3 og

x=-1+t2. y=6+t(-4). z=6+t(-6)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2009 af peter lind

I den første har du 3 parametre t, t2 og t3

I den anden har du 2 parametre t2 og t

Det giver ingen mening.


Svar #2
08. december 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Den er nu god nok..

i den første:

x=1+t(-1).      y=2+t2.         z=t3

den anden:

x=-1+t2.       y=6+t(-4).        z=6+t(-6)


Skriv et svar til: samme rette linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.