Matematik

determinant

08. december 2009 af ggf (Slettet)

hvordan finder jeg det(e-1/2ax, e-1/2axx0)?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. december 2009 af peter lind

Det giver ingen mening at tale om determinanten af to funktioner, så du må komme med en nærmere præcisering.


Svar #2
08. december 2009 af ggf (Slettet)

det er determinanten til løsningen for ligningen y''+ay'+by=0 gennem et linjelelement...


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. december 2009 af peter lind

Det giver heller ikke nogen mening. I forbindelse med differentialligninger bruger man nogle gange noget der hedder en wronski determinant.. Er det den du tænker på? I så fald er wronskideterminanten for 2 differentiable funktioner  f1 og f2 defineret som f1*f2' - f1'*f2'


Svar #4
08. december 2009 af ggf (Slettet)

ja det er den jeg tænker på, men hvad bliver f1 ' og f2 '?


Svar #5
08. december 2009 af ggf (Slettet)

Peter? kunne du være interesseret i at læse min opgave når jeg er færdig?


Brugbart svar (1)

Svar #6
08. december 2009 af peter lind

f(x)= a*ekx, f'(x)  = a*k*ekx


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. december 2009 af Alkymisten (Slettet)

ggf, hvad skriver du om? Jeg sidder lidt i samme situation nemlig :-D


Skriv et svar til: determinant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.