Matematik

Retvinklet trekant

08. december 2009 af vavsdvsdvsvs (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg har problemer med en opgave, som ingen har kunnet hjælpe mig med hidtil. Jeg har en retvinklet trekant og får kun en sidelængde oplyst, og INGEN vinkler. Da trekanten er retvinklet kan jeg dog regne ud at den ene vinkel er 90 grader. Men jeg for intet andet oplyst, jeg har kun en sidelængde og vinklen 90 grader, hvad gør man for at udregne de andre sider og vinkler i trekanten?

På forhånd tak
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2009 af MN-P (Slettet)

Skriv hele den oprindelige opgavetekst her, så bliver det måske muligt at hjælpe dig videre


Svar #2
09. december 2009 af vavsdvsdvsvs (Slettet)

Opgaven lyder som følge: På diagrammet er vist en opbygning af en trappe. Hvis AB = BC = CD = 4 og DE = 1, skal du finde længden BN. Hvordan gør man det nedenfor ses opgavetegning, hvis du kilkker på linket og finder opgave nr. 610 på side 357.

http://books.google.dk/books?id=xYe9-Ne3Q6oC&pg=PT356&lpg=PT356&dq=p%C3%A5+diagrammet+er+vist+opbygningen+af+en+trappe&source=bl&ots=mPQNy7gLtX&sig=sZHIaPQHbWgJwgyDSa6OPI3bTBI&hl=da&ei=PpUfS4usJpPX-Qb_t9HXDA&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CBUQ6AEwAA#v=onepage&q=p%C3%A5%20diagrammet%20er%20vist%20opbygningen%20af%20en%20trappe&f=false

På forhånd tak
 


Svar #3
09. december 2009 af vavsdvsdvsvs (Slettet)

Opg. 611 sorry


Skriv et svar til: Retvinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.