Kemi

Arbsorptionskoefficient

09. december 2009 af MissClarkson (Slettet)

Jeg kunne godt tænke mig at finde ud af hvad arbsorptionskoefficienten for catecholase nogen der ved hvor man finder sådan noget henne? Altså ikke beregner det.. det har jeg gjort.. men vil gerne tjekke det efter..'

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2009 af Gate2 (Slettet)

absorbansindekset, absorbanskoefficient, molær ekstinktionskoefficient  - samme sag, forskellige benævnelser, kan

beregenes efter denne formel.

ε = A / c* L , ved den valgte bølgelængde.

Hvor:

ε = absorbansindekset, absorbansindeks, molær ekstinktionskoefficient

A = AU, absorbans

c = den molære koncentration

L = længden af lysvejen, (kuvetten) i cm.

Værdien kan slås op i "Gummi-biblen" (ved faktisk ikke hvad den hedder), hvor den er opgivet som - log ε, med angivelse af bælgelængde.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2009 af Darwin (Slettet)

#0.

Uden at kende til jeres forsøg tror jeg, at du hellere skal bruge absorptionskoefficienten for det substrat som I anvendte.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2009 af Gate2 (Slettet)

Har været inde og se i dit assay

jeg vil forslå du kigger lidt på disse links, da det så vidt jeg kan se er absorbansen for 1,2 benzoquinon du måler på.

http://en.wikipedia.org/wiki/Benzoquinones 

http://en.wikipedia.org/wiki/File:1,2-benzoquinone_to_catechol.png 


Skriv et svar til: Arbsorptionskoefficient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.