Matematik

Radianer; løsningsformel

10. december 2009 af Nazey (Slettet)

hej alle :-)

er der nogen der kan hjælpe mig mht. en matematikopgave, som lyder således: 

1. Skriv en generel løsningsformel for sin(x) = k, for grundmængde [0;2pi]

tak på forhånd :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2009 af mathon

sin(x) = sin(xo) = sin(π-xo) = k

     x = xo = sin-1(k)
og
     x = π - xo = π - sin-1(k)


Svar #2
10. december 2009 af Nazey (Slettet)

kan du ikke lige forklare, hvorfor du lige præcis gøre på den måde...?

det vil være en stor hjælp...! :-D


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2009 af mathon

supplementvinkler har samme sinus-værdi


Skriv et svar til: Radianer; løsningsformel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.