Matematik

Reduktion????

12. december 2009 af cllsLkh (Slettet)

Jeg skal regne:

8x + (4x - 2x) =

3a + (5a - a) =

7y + (y- 5y) =

12a - (3a + a) =

7x - (4x - 2) =

a - (5 - 4a) =

Jeg ved ikke hvordan man regner dem og hvad regnereglerne er.

Er der nogen der kan hjælpe? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. december 2009 af hfh42 (Slettet)

Regnereglerne er:

+ * + = +

+ * - = -

- * - = +

Desuden skal parenteserne udregnes først

Dvs. at det første regnestykke er 8x + (4x - 2x) = 8x + (2x) = 8x + 2x = 10x


Svar #2
12. december 2009 af cllsLkh (Slettet)

okay tak :)


Skriv et svar til: Reduktion????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.