Matematik

Løsning af a=y+b*y'

13. december 2009 af unnamet (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej

Hvordan løser jeg a=y+b*y'?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2009 af Naaja (Slettet)

hvad skal du finde?


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Løsningen står herinde utallige steder, prøv at søge.


Svar #3
13. december 2009 af unnamet (Slettet)

 jeg skal bare løse den, så jeg får et udtryk der hedder noget med y=...

jeg synes godtnok ikke at jeg kan finde noget. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

prøv at søge på differentialligning


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Sagen er, at jeg ikke orker at forklare det mere, jeg tror jeg har forklaret det et halvt hundrede gange. Godt man ikke er lærer - det må være ensformigt


Svar #6
13. december 2009 af unnamet (Slettet)

 det er også okay, kunne du give et hint til hvad jeg skal søge efter, for hvis jeg søger efter a=y+b*y kommer der bare alt muligt blandet frem


Skriv et svar til: Løsning af a=y+b*y'

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.