Matematik
Vinkel mellem vektorer
25. januar 2005 af
D@niel (Slettet)
Hvordan er det nu man finder vinklen mellem 2 vektorer?
Svar #1
25. januar 2005 af Howie (Slettet)
(a dot b)=|a|*|b| * cosv og deraf isolere du cosv, dette medfølger :
cosv= (a dot b)/|a|*|b|...
cosv= (a dot b)/|a|*|b|...
Skriv et svar til: Vinkel mellem vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
