Matematik

Differentialregning

14. december 2009 af maxsi (Slettet)

hey :)

jeg har fået en opgave hvor i der bliver brugt disse tegn: dy/dx og d2y/dx2 hvordan skal de forstås?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2009 af NejTilSvampe

 dy/dx  betyder y differentieret med respekt til x.

det er det samme som  f '(x)

d^2y/dx^2  er det samme bare differentieret to gange. Eller det samme som f ''(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2009 af mathon

f '(x) = dy/dx

f "(x) = dy2/dx2


Svar #3
14. december 2009 af maxsi (Slettet)

okey :D mange tak :D i har lige redet min dag :D


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. december 2009 af mathon

korrektion
                    f "(x) = dy2/dx2   →   d2y/dx2


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.