Matematik

hvis f(x)=x^2+2x+1 så f`(x)=2x+2 tangentenshældningskvotient =2? hvad er grænseværdien-og hvordan finder man den?

14. december 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2009 af peter lind

Hvilken grænseværdi ?


Skriv et svar til: hvis f(x)=x^2+2x+1 så f`(x)=2x+2 tangentenshældningskvotient =2? hvad er grænseværdien-og hvordan finder man den?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.