Matematik

Tegn rette linjer med følgende ligninger

15. december 2009 af hohodyret (Slettet) - Niveau: C-niveau

Min ligning er følgende x = 3

www.myupload.dk/showfile/r38546411dbc.JPG

er den her så helt forkert , eller??

mvh.

Hohodyret


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2009 af NejTilSvampe

 Ja, teoretisk set er x = 3  en lodretlinje paralel med y-aksen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2009 af NejTilSvampe

 ah så ikke dit sildeben, nu forstår jeg hvad du mener.

Din ligning er ikke x=3, men  y=3x

hvis x=3   =>  y = 3*3 = 9  

som du nogenlunde kan aflæse på grafen.


Svar #3
15. december 2009 af hohodyret (Slettet)

#1

 Ja, teoretisk set er x = 3  en lodretlinje paralel med y-aksen.

Synes næsten det er for nemt til at være sandt.

er den her så også korrekt?

http://www.myupload.dk/showfile/r38548097600.JPG


Svar #4
15. december 2009 af hohodyret (Slettet)

#2

 ah så ikke dit sildeben, nu forstår jeg hvad du mener.

Din ligning er ikke x=3, men  y=3x

hvis x=3   =>  y = 3*3 = 9  

som du nogenlunde kan aflæse på grafen.

altså selve ligningen er x = 3 ,  men da jeg tog tendenslinjen skrev den y = 3


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. december 2009 af NejTilSvampe

Jeg forstår ikke hvad du mener.

x = 3 er ikke den graf du har tegnet, og det er y = 3 heller ikke.

Den du har tegnet er  y = 3x  


Skriv et svar til: Tegn rette linjer med følgende ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.