Matematik

SRP.. Differentialligning (find et udtryk som funktion af tiden)

15. december 2009 af bobbybabz (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Matematik'kyndige!

Jeg har nået et skrivestop da jeg har problemer med en opgave:

Der står at jeg skal finde et udtryk for kolesterolniveauet som funktion af tiden.

Da jeg kender selve funktionen som den står i bogen er jeg lidt i tvivl om hvordan jeg skal gribe det an. .

dC/dt = k1 * (L – C) + k2 * E

t= Tid i dage.
C(t)= Individets kolesteroltal i tiden; t mg/dl.
L= Individets naturlige kolesteroltal.
E= Individets kolesterolindtagelse – mg/dag.
k1= Parameter som måler hvor hurtigt kroppens reaktionsevnes afvigelse er fra kolesteroltallet.
k2= Parameter som måler raten over individets krop som producerer kolesterol fra indtagelse af føde.

Hvordan finder jeg Kolesterolniveauet som funktion af tiden??

Tak på forhånd
 


Skriv et svar til: SRP.. Differentialligning (find et udtryk som funktion af tiden)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.