Matematik

SRP på 35 sider!?

15. december 2009 af Alkymisten (Slettet)

Jeg har skrevet SRP i mat og fys med hovedvægt på mat og den fylder nu 35 sider med det hele. Er det for voldsomt? Der er jo MANGE udregninger der tager MEGET plads? Desuden er der linjeskift => udregning => linjeskift.

så der går to tomme linjer til én udregning..


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2009 af seje_mone (Slettet)

En side defineres som 2400 tegn med mellemrum. Så det er ikke sikkert, at du har ramt de 35 sider alligevel. Tjek efter :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2009 af ndm2300 (Slettet)

Du har vel fået opgivet hvor meget de forventer opgaven skal fylde. Det står på din problemformulering, det gjorde den ihvertfald med mig. Jeg mener også at formler det regnes som bilag.


Svar #3
15. december 2009 af Alkymisten (Slettet)

den skal fylde 15-20 sider i følge mit gymnasium...

der er 31550 tegn MED mellemrum, hvilket svarer til sølle 32550/2400=13,60 sider Ikke engang 15 :-S


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. december 2009 af hm, (Slettet)

ja tjek lige det der med ord, men ellers kan du vedhæfte noget som billag.


Svar #5
15. december 2009 af Alkymisten (Slettet)

hov den tæller ikke mine udrgeninger med? :-S hvordan kan man få den til det?


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. december 2009 af hm, (Slettet)

altså hvis du har skrevet i equation 3,0 tæller den det ikk med


Svar #7
15. december 2009 af Alkymisten (Slettet)

har skrevet i mathtype, men overvejer at konvertete lortet til LaTeX så kommer til at se pænere ud :-)


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. december 2009 af Lisa3y (Slettet)

Er formler ikke inklusiv i de 15 sider???
Så sidder jeg da godt nok i det, for jeg når kun op på 17-18 sider ca, INKLUSIV formler..

Sikker på at dette kan være rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #9
16. december 2009 af CuNa (Slettet)

Jeg er altså også oppe på de 30 sider, men det jo intet når man tæller anslagene , det er jo alle de beviser og udregninger der fylder så meget. Men har dog også været i tvivl om hvordan censor ser på det, har overvejet om jeg til sidst skal skrive en lille note med hvor mange anslag det egentlig er, for det ser jo nået voldsomt ud.


Svar #10
16. december 2009 af Alkymisten (Slettet)

#9

det har jeg ihvertfald gjort i indledningen...


Brugbart svar (2)

Svar #11
16. december 2009 af Exupery (Slettet)

Hvorfor benytter I jer ikke af jeres vejledere? Der skulle da ikke være noget i vejen for, at jeres matematiklærer kunne svarer jer på, om 35 sider er for meget, når 15 af siderne er fyldt med grafer og udregninger. Han må selvfølgelig ikke se opgaven, men så må i beskrive det, så han kan forstå det.

Hvis han alligevel føler, at det går imod reglerne, kan han jo bare undlade at svare.

Når det så er sagt, så synes jeg, at 35 sider lyder af rigtig meget. 


Svar #12
16. december 2009 af Alkymisten (Slettet)

#11

Det jeg skriver i de foregående posts er skrevet på baggrund af en samtale jeg havde med min vejleder :-)

240 tegn= én normalside.


Svar #13
16. december 2009 af Alkymisten (Slettet)

Rettelse til #12

2400=én normalside


Skriv et svar til: SRP på 35 sider!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.