Matematik

Differentialregning

28. december 2009 af botoft (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg skal op i mundtlig mat og jeg skal bevise sætningen f(x) = k · x2 ⇒ 2 · k · x.

Er der nogen som kan hjælpe med det bevis??


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. december 2009 af mathon

sammenhængen må være

                                         f(x) = k·x2

                                         f '(x) = 2·k·x


Svar #2
28. december 2009 af botoft (Slettet)

Ja det er jeg med på, men hvordan beviser jeg at det er sammenhængen?? der må da være et bevis???


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. december 2009 af mathon

tretrinsreglen


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. december 2009 af mathon

se


Svar #5
29. december 2009 af botoft (Slettet)

Perfekt, tusind tak :-)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.