Matematik

brøker og tal

29. december 2009 af volume (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvordan omskriver man blandede tal til en uægte brøk?

fx 5 1/3


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. december 2009 af mathon

5 = 15/3

(5 1/3)u = (16/3)u = (16u/3)


Svar #2
29. december 2009 af volume (Slettet)

tak mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. december 2009 af mathon

metode:

   A b/c = (A·c+b)/c


Skriv et svar til: brøker og tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.