Kemi

Hjæælp!-vil være meget taknemlig!!!

31. december 2009 af popcorn81 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej.

VI havde noget om de forskellige alkoholder i kemi. D.V.S ethan, propan, .osv.

men hvad er forskellen på ethan, ethanol, og ethen . 

og hvad er forskellen på propan,propanol, og propen? 

O.S.V  O.S.V

NIVEAU: 9.KLASSE

HÅBER MEGET I KAN HJÆLPE!!!!! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. december 2009 af mathon

             ethan                    ethanol                 ethen
            CH3-CH3              CH3-CH2OH          CH2=CH2
 

            propan                        1-propanol                   1-propen
       CH3-CH2-CH3             CH3-CH2-CH2OH              CH3-CH=CH2
   

                                               2-propanol                    2-propen
                                          CH3-CH(OH)-CH3             CH2=CH-CH3
 


Svar #2
31. december 2009 af popcorn81 (Slettet)

mange tak.

kan du os forklare mig hvad en OH-gruppe er? ???


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. december 2009 af mathon

-OH hydroxylgruppe


Skriv et svar til: Hjæælp!-vil være meget taknemlig!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.