Matematik

Halveringstiden benyttes til at bestemme konstanten a

03. januar 2010 af JulieQ (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen.

Halveringstiden er på 4 døgn.

Benyt halveringstiden til at bestemme konstanten a i udtrykket: M=M^o*a^t (når tiden måles i døgn).

Nogen der kan hjælpe med hvordan den skal løses?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2010 af MN-P (Slettet)

t=4 og M=Mo/2 indsættes i

M=Mo*at

Mo/2=Mo*a4

1/2=a4

a=4√0,5


Skriv et svar til: Halveringstiden benyttes til at bestemme konstanten a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.