Kemi

Stofmænge

03. januar 2010 af 215 (Slettet)

Jeg skal berenge den tilsatte mængde af permaganat... ved dog ikk hvordan, min øvelses vejl. er vedhæftet samt, måleresult 

Vedhæftet fil: Øvelses vejl..docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2010 af Gate2 (Slettet)

Stofmængde af permanganat

n = c * V ⇒ n = 0,0200 mol/L * 0,020 L = 0,0004 mol


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. januar 2010 af mathon

se


Svar #3
03. januar 2010 af 215 (Slettet)

Gate2... hvilke informationer bruger du  ? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. januar 2010 af Gate2 (Slettet)

OK, kan se du spørger om stofmængde efter titreringerne, det er noget helt andet.


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. januar 2010 af mathon

se


Svar #6
07. januar 2010 af 215 (Slettet)

 hvorfor dividere du med 5 i opg. 3


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. januar 2010 af mathon

se stofmængdeforholdet


Skriv et svar til: Stofmænge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.