Kemi

Oxidationtrinsdiagram og redox kemi

04. januar 2010 af osmannerriget (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej Jeg ville høre om der er nogen der kan hjælpe mig med følgende:

(I) Te(s), 2H+/  H2Te                                          E0= -0,72

(II) TeO2 (s), 4H+/ Te(s) + 2 H20                     E0= 0,53

(III) H6TeO6, 2H+/ TeO2(s), 4 H20                  E0= 0,92

a) Opskriv den afstemte proces for disproportionering af TeO2(s) til Te(s) og H6TeO6 og vis ved hjælp af diagrammet af processen forløber frivilligt.

b) Opskriv et rekationsskema or reduktion af TeO2(s) til H2Te i sur væske og beregn processens standard reduktionspotential.

Jeg har ikke problemer med at regne, men mere at forstå hvad det er de egentlig vil have mig til at regne på.. det ville være til stor hjælp hvis nogen kunne give lidt guidance gerne med eksempeler :-)


Skriv et svar til: Oxidationtrinsdiagram og redox kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.