Kemi

CV af NaOH

04. januar 2010 af msn88 (Slettet)

hej

der står i min opg at :

til bestemmelse af en NaOH opløsnings koncentration  (i mol/L) afvejes 0,4062 g ( s= 0,0001) kaliumbiphthalat, som titres med 19,82 mL (s=0,015) mL NaOH. Usikkerheden på molvægten kan udelades.

beregn den absollutte usikkkerhed, s og cv % på c NaOH

s = 0,0001 + 0,015 = 0,0151 s

formel

CV% = s/ X * 100

0,0151 / ?

prøvede put n= m/M som x i formlen men var ikke rigtig

NaOH 39,98


Skriv et svar til: CV af NaOH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.