Matematik

løs uligheden

07. januar 2010 af tawer (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)=cos(x)
g(x)=-1/4
Tegn f og g i samme koordinatsystem og løs uligheden f(x) < g(x)

hej jeg har tegnet graferne men hvad mener de med at man skal løse uligheden f<g ???
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2010 af nazcov (Slettet)

Umiddelbart vil jeg mene du bare skal svare på hvornår f(x) er større end g(x).. Evt. med et interval.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2010 af MN-P (Slettet)

cos(x)>-1/4

cos(x)=1/4 ⇒ x=75,4º

cos(x)<-1/4 ⇒155,4+k*360 > x >104,6+k*360 hvor k er et helt tal


Skriv et svar til: løs uligheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.