Dansk

RETTELSE AF DANSK STIL HURTIGT.

10. januar 2010 af minu94 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Nogen der har tid til at rette en dansk stil?
den varer kun 1 side, men skal afl. i morgen.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2010 af falk22 (Slettet)

vedhæft stilen...


Svar #2
10. januar 2010 af minu94 (Slettet)

De 376 unge, som var involveret i ungdomshusets sag, blev fredag aften anholdt. Der var aldre helt fra 15-26år. De mindre årlige blev nødt til at have deres forældre med i retten, og de ældre var egentligt ligeglade. De kæmpede for at beholde deres ungdomshus.
Efter et par timer, Sagde Venstres formand Anders Fogh Rasmussen, at der vil være udgangsforbud mellem kl.20.00 til og med kl. 7 lørdag morgenen, for at lægge en dæmper på den mest problematiske uge nogensinde. Dog understregede Anders Fogh R. at kun politifolk og journalister havde lov til at opholde sig på Nørrebros travle gader, for at udforske stedet.
Fredag aften kl. 23:34 gik nogle mænd med betjent Jens Andersen vicepoliti inspektør i Københavns Politigård. De skulle snakke om ungdomssagen i Nørrebro som ellers plejer at være en by fyldt med larm, mennesker og passerende biler, men den vilde by virkede helt forladt. Kun månen herskede over byen. Man lå mærke til vinden, og hvordan få aviser og blade fløj rundt på gaden. Gadelygterne var det eneste som lyste Farum og sidegaderne op. Glasruderne i lejlighederne reflekterede gadelygterne. Der var næsten helt stille. Stilheden brydes engang imellem af mennesker som banker på glasruden for at få opmærksomhed fra journalisterne, eller folk der var nysgerrige som åbnede lidt af gardinet for at følge med. Klokken var efterhånden langt over midnat på Farumgade, og folk var begyndt at slukke lysende i deres lejligheder, og trække gardinerne for. Man begyndte at ordne de ødelagte ruder ved Steak House, og fjerne noget af det graffiti der var skrevet rundt omkring. Man kunne godt mærke de unge havde været sure da de skrev det. Noget af det graffiti de havde skrevet ved butikken ’’BeMe’’ var: ’’Ungdomshuset længe leve’’ med et stort udråbstegn.
det var nu søndag morgen, og der var langsomt begyndt at komme larm i byen igen. Mennesker der grinte og snakkede, bilerne der kørte, og dyttede af folk og fugle der pippede. Man kunne høre nogle mennesker snakke om hvad der var sket mellem fredag og lørdag. De havde forskellige meninger og holdninger. Byen fortæller faktisk en historie, både med det graffiti der stod og de forskellige papir der var hængt op rundt omkring på lygtepælene. Fx den ved den gule bil, hvor der var en dame som manglede hendes kat, eller ved bordene ved ’’LA PERLA’’ hvor nogle unge mennesker der havde navne og andre sjove ting ind med en nøgle. Man kunne mærke at byens larm og liv var kommet tilbage i gaderne. Og den stilhed som var der mellem fredag og lørdag, vil man ikke kunne forstille sig, når man ser hvor meget liv der er i byen.


Skriv et svar til: RETTELSE AF DANSK STIL HURTIGT.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.