Matematik

tangents ligning

10. januar 2010 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

at bestemme tangents ligning (1,f(1)) til grafen f(x)=x/x+1     hvad gør man når tangents ligning er y-y=a(x-x)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2010 af Exupery (Slettet)

 Det ser mærkeligt ud. Jeg tror ikke på, at din tangent ser sådan ud.

f(x)=f'(x0)(x-x0)+f(x0)

vil jeg til gengæld købe. 


Svar #2
10. januar 2010 af dennise (Slettet)

det kan ikke passe idet jeg skal finde tangents ligning ud fra  følgende :

                               (1,f(1))  til grafen f(x)=x/x+1      ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2010 af mathon

f '(x) = [1·(x+1) - x·1 ]/(x+1)2 = 1/(x+1)2

f '(1) = 1/(1+1)= (1/4)

f(1) = 1/(1+1) = (1/2)


Skriv et svar til: tangents ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.