Matematik

potens

11. januar 2010 af 215 (Slettet)

hvordan kan

(a^1/4)/a^1 = a^1/3/4 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Jeg er ikke sikker på hvad der står

a1/4/a1=a1/(3/4) eller a1/4/a1=a(1/3)/4

ingen af delene ser rigtige ud


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2010 af lkjhgf (Slettet)

 a^(1/4)/a^1 = a^(1/4)*a^-1 = a^(-3/4)=1/(a^(3/4))


Skriv et svar til: potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.