Matematik

Løsninger af ligninger

12. januar 2010 af TheTank (Slettet)

Vi repetere ligninger i klassen, og jeg har været i stand til at glemme nærmest det hele.

jeg har heller ikke lavet nogle ordentlige notater til det da jeg havde styr på det dengang.

Vi fik nogle arbejdsopgaver til på torsdag i denne uge, og ville gerne spørge om i kunne

guide mig igennem lignings løsningen for disse ligninger så jeg kan få styr på det igen.

og diverse tips og tricks er velkomne.

(NB der er brøker i ligningen, jeg har adskilt hvert brøk ved at sætte dem i parantes;

enhalv skrives sådan: (1 / 2) )

1)    2 + (9x - 15 / 4 - x) = (5x - 5 / -x + 4)

2)    (1 / x - 3) = (4 / x + 5)

3)    (2x / x - 2) = (x + 4 / 2x - 4) + (1 / 2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2010 af mathon

1)

se

Vedhæftet fil:ligning med brøk_1.doc

Skriv et svar til: Løsninger af ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.