Kemi

cv %

12. januar 2010 af nissen2009 (Slettet)

hej

i min opg skal jeg beregne s og CV % på fortyndingens koncentration. da der står stamopløsningen fortyndes ved at afpipettere 5,00 mL (s=0,02mL)  over i en målkolbe på 100,0 mL (s=0,25mL) . Målekolben fyldes op 

hvordan gør man, jeg ved man skal bruge igen s/X * 100

denne gange er det ik  variiansen -->  s2 beregning, da jeg kender allerede s.

men har gjort sådan , men resultatet passer ik helt endn, hvorfor er det forkert?

0,27 s / 105 = 0,25

forkert resultat


Skriv et svar til: cv %

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.