Matematik

null space

12. januar 2010 af wicked1337 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Betragt mappingen T: R^3 -> R^3 givet ved
T((a,b,c)^T) = (a+c, b+c, 0)

Jeg ved at for nullspace skal man opnå Ax = 0.
Men hvad gør man i tilfælde af opgaven for oven, hvor der ikke er nogen relle tal defineret?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2010 af peter lind

Du skal finde for hvilken a, b og c, der gælder at a+c=0 og b+c=0. Prøv at udtryk a og b ved c


Svar #2
12. januar 2010 af wicked1337 (Slettet)

Jeg kan ikke få det til at passe med facitlisten som angiver:

-s, -s, s , s£R

Hvorfor s forstår jeg ikke


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. januar 2010 af peter lind

Hvis du løser med hensyn til c får du a=b=-c altså vil vektoren (-c, -c, c) være en nulvektor. I facitlisten har man så kaldt c for s


Skriv et svar til: null space

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.