Matematik

Ligning og reducering

13. januar 2010 af Fastnik (Slettet) - Niveau: A-niveau

Løs ligningen:

Log2+Logx = 1.

Hvilken regneregl skal man bruge og hvordan ca. Tak :)

Reducer:

a5(a3)4 / (a-1)2

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2010 af peter lind

Log(a)+Log(b) = Log(a*b), Log(10) = 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2010 af chiiiqaa (Slettet)

prøv at se s. 19 :)

http://books.google.dk/books?id=HLwILCUtoMUC&printsec=frontcover&dq=mat+a2&cd=1#v=onepage&q=&f=false


Skriv et svar til: Ligning og reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.