Matematik

Forskrifter

14. januar 2010 af Glansbillede (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. :)

Vi mangler lidt hjælp til nedenstående.

 - en matematisk redegørelse for at eksponentialfunktionen kan beskrives ved forskellige forskrifter som vist nedenfor og udledning af sammenhængene mellem de tre forskellige konstanter.
 

f(t) = b•at, hvor a kaldes fremskrivningsfaktoren

f(t)=b•ekt, hvor k kaldes vækstkonstanten

f(t)=b•(2)(1/t2), hvor t2 kaldes fordoblingstiden.

På forhånd tak :)


Skriv et svar til: Forskrifter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.