Tysk

dansk - tysk oversættelse

14. januar 2010 af spørg mig (Slettet)

hej jeg har en lille tekst som jeg ikke rigtig kan finde ud af at formulere på tysk, så jeg ville spørge jer om i ville hjælpe mig? her er teksten:

Klubben har vundet VM to gange, og UEFA Champions league fire gange, det tyske mesterskab 21 gange og den tyske Cup 12 gange. Klubben blev grundlagt i 1900 og vandt sin første mesterskab i 1932. I 1974 vandt klubben for første gang Champions league. Den tyske fodboldklub er også kendt som ”de tyske rekordmestre” da de har vundet alt flere gange end de andre tyske hold.

på forhåndt tusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2010 af givlos (Slettet)

Der Klub hat 2 Mal die Weltmeisterschaft gewonnen, 4 Mal die UEFA Champions league, 21 Mal die deutsche Meisterschaft und  12 Mal den deutschen Cup. Der Klub wurde 1900 gegründet und gewann seine erste Meisterschaft 1932. 1974 gewann der Klub zum ersten Mal die Champions League. Der deutsche Fussballklub ist auch als " die deutschen Rekordmeister" bekannt, da sie alles mehrere Male als die anderen deutschen Klubs gewonnen haben.


Svar #2
14. januar 2010 af spørg mig (Slettet)

tusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2010 af Stygotius (Slettet)

da "klub"  = "der Verein"

"mehre"  =  flere

"mehrere" =  adskillige, mange 

".......da er alles......".


Skriv et svar til: dansk - tysk oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.