Fysik

Hjælp til fysik!

16. januar 2010 af habbomus (Slettet) - Niveau: B-niveau

opgaven lyder sådan:

søren lader sig falde ned fra 3 meter vippen.

a. hvad er hans fart i km/t, når han rammer vandet?

b.hvad bliver farten i km/t fra 10 meter?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. januar 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Ligning 1) S=½*g*t2, ligning 2) v=g*t, isoler t i ligning 1 og indsæt udtrykket i ligning 2, så fås udtrykket v=√(2*g*S)


Skriv et svar til: Hjælp til fysik!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.