Tysk

hurtig hjælp til tyske sætninger med relative pronomener!

17. januar 2010 af linea01 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej skal aflevere fem tyske sætninger, jeg selv har skrevet på tysk i morgen. der skal indegå et relativt pronomen i hver sætning.

håber der er nogen,d er vil tjekke dem igennem, da jeg er i tvivl om nogle ting(understreget). ?

Hier ist ein Buch, das dich interessieren könnte.
Es handelt von Allan Ginsberg. Er war ein Amerikanischer Dichter, der im Jahr 1997 starb.
Allan Ginsberg war ein Mann, der schwul war.
Im Jahr 1956 debütierte er mit seinem berühmten Gedicht „Howl“, das eine Auseinandersetzung mit (KASUS?) Materialismus war.
Er war ein Guru der neuen Jugendkultur, der den Begriff „Flower-Power“ erfunden hat.

på fohånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2010 af Tyskfødt (Slettet)

Hier ist ein Buch, das dich interessieren könnte.
Es handelt von über Allan Ginsberg. Er war ein amerikanischer Dichter, der im Jahr 1997 starb.
Allan Ginsberg war ein Mann, der  (schwul = Umgangssprache)    homosexuell war.
Im Jahr 1956 debütierte er mit seinem berühmten Gedicht „Howl“, das eine Auseinandersetzung mit (KASUS?) dem  Materialismus war. ist.
Er war ein Guru der neuen Jugendkultur, der (=henviser til Guru) die (=henviser til Jugendkultur) den Begriff „Flower-Power“ erfunden hat.
 


Svar #2
17. januar 2010 af linea01 (Slettet)

Tak:)


Skriv et svar til: hurtig hjælp til tyske sætninger med relative pronomener!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.