Matematik

PLEASE!!!

18. januar 2010 af Manjajensen (Slettet)

To degionale stationers udsendelser kl. 19.30

Tv2/Nord=

Ud af 8 udsendelser er 5 af dem nyheder.

de 5 nyhedsudsendelser lagt sammen varer i alt 10 min. 8 sek.

de 3 andre indslag lagt sammen varer i alt 12 min. 12 sek.

Tv2/Lorry=

Ud af 10 udsendelser er 4 af dem nyheder.

de 4 nyhedsudsendelser lagt sammen varer i alt 10 min.

de 6 andre indslag lagt sammen varer i alt 9 min. og 4 sek.

Udsendelserne kl. 19.30 består af nyheder, andre indslag og reklamer og varer i alt 30 minutter.

Beregn for hver af de to stationer hvor mange minutter de viser:

nyheder , andre indslag og reklamer.
 

Jeg skal finde reklamer, men ved godt , hvordan man finder reklamer, men er ikke sikker på at det er rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2010 af KittyMisLilly (Slettet)

TV2 Nord

Reklamer: 30 min - 10 min - 12 min- 12sek - 8 sek  = reklametid


Skriv et svar til: PLEASE!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.