Kemi

koncentration kemiii

19. januar 2010 af miss2144 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Cu2+(aq) + 4NH3(aq) ⇔ Cu(NH3)42+ (aq)

a) beregn den aktuelle koncentration af Cu2+ i en opløsning hvor [Cu(NH3)4 2+] = 0,00400 M og [NH3] = 0,500 M
 

b) forklar ar det i en sådan opløsning gælder at [Cu(NH3)4 2+] = c (Cu2+)

hjællllp
 


Skriv et svar til: koncentration kemiii

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.