Kemi

plzzz hjælp

20. januar 2010 af miss2144 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Cu2+(aq) + 4NH3(aq) ⇔ Cu(NH3)42+ (aq)

a) beregn den aktuelle koncentration af Cu2+ i en opløsning hvor [Cu(NH3)4 2+] = 0,00400 M og [NH3] = 0,500 M
 

b) forklar ar det i en sådan opløsning gælder at [Cu(NH3)4 2+] = c (Cu2+)
 


Skriv et svar til: plzzz hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.