Matematik

F(x)?

20. januar 2010 af rosalinadittlau (Slettet)

hej alle sammen:)
jeg kunne godt bruge hjælp til denne her opgave:
En funktion f er bestemt ved f(x) = x + 1/x, x > 0

a) Bestem den stamfunktion F til f, der opfylder, at F(1) = 3,5

P.F.T Rosalina


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2010 af jeya (Slettet)

starter med at finde stamfunktionen

F(x) = (1/2) * x^2+ln(x)+k

for at kontrollerer om det er rigtig kan du prøve at differentierer stamfunktionen så skal det give f(x)

punktet F(1) = 3,5 

skal du bruge til at bestemme konstanten k 


Svar #2
20. januar 2010 af rosalinadittlau (Slettet)

tak:D


Skriv et svar til: F(x)?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.