Matematik
Bevis gennemsnitlig renteformel
Kan jeg få hjælp til beviset af den gennemsnitlige renteformel?
r=n√(1-r1)*(1-r2)*(1-r3) - 1
Det haster.
På forhånd tak.
Svar #1
21. januar 2010 af mathon
K·(1+rm)n = K·(1+r1)·(1+r2)·(1+r3)·......·(1+rn)
1+rm = n√((1+r1)·(1+r2)·(1+r3)·......·(1+rn))
rm = n√((1+r1)·(1+r2)·(1+r3)·......·(1+rn)) - 1
Svar #2
21. januar 2010 af stigreal (Slettet)
Dejligt med et hurtigt svar.
Kunne jeg få forklaring på ?
Svar #3
21. januar 2010 af stigreal (Slettet)
Okay har kigget lidt på det og kan jo se at det i starten er renteformlen.
Men hvordan kan man sige eller hvorfor er (1+r1)·(1+r2)·(1+r3)·......·(1+rn) kommet på K's side af ligningen?
Skriv et svar til: Bevis gennemsnitlig renteformel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
