Matematik

Udregning af formel

24. januar 2010 af Pip8b (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej, jeg sidder og roder med en matematik aflevering og kan simpelthen ikk finde ud af denne opgave ::

Jeg skal udregne højden af en trekant, men kender kun s, som er en af de skrå sider.

Højden H kan beregnes ud fra formlen: h2 = 0,75 x s2

s = 90 cm

:]?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2010 af sigmund (Slettet)

Du sætter 90 ind for s, dvs. du får h2 = 0,75 * 902. Højresiden giver et tal. Så er h lig kvadratroden af det tal.


Svar #2
24. januar 2010 af Pip8b (Slettet)

mange tak : D


Skriv et svar til: Udregning af formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.