Matematik

haster, find værdien af udtrykket

24. januar 2010 af stef1234 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

find værdien af udtrykket:                             (x-8)(y+7),

Når x=14 og y=16

HJÆLP MIG> PLEAASE


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2010 af Casabonn (Slettet)

Gang ind i hvert led


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2010 af mathon

benyt reglen:

                  (a+b)(c+d) = ac + ad + bc + bd


Skriv et svar til: haster, find værdien af udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.