Matematik

Hjælp hastigt !

25. januar 2010 af ludvig111 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej kan nogen finde ud at lave nogle af disse opgaver ..

Opgaven bestod i alt af 8 opgaver men jeg kan ikke finde ud at lave de her sidste 3, så jeg håber nogen er villige til at hjælpe hastigt

mvh ludvig

Vedhæftet fil: mat hjælp.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2010 af sigmund (Slettet)

 Kan du ikke sige, had det præcis er, du ikke kan finde ud af.


Svar #2
25. januar 2010 af ludvig111 (Slettet)

afleveringen bestod af 8 opgaver i alt ... disse opgaver her kan jeg ikke helt gennemskue hvordan jeg skal regne ud derfor ville jeg lige hører om nogen evt. kunne hjælpe ,,

Håber det er nok svar på dit spørgsmål.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2010 af sigmund (Slettet)

Åh ok. Det er mange opgaver, men jeg kan give nogle hints.

1A)

a) Tangensrelation for retvinklede trekanter: tan(v1) = "modstående katete" / "hosliggende katete"; den korte katete er 1 og den lange 6. Det samme for v2, men nu er den lange katete 4.

b) Sinusrelationen: sin(v3) = "modstående katete" / hypotenuse. Hypotenusen er linjen AB, hvis længde er givet ved |AB|2 = 62 + 42.


Skriv et svar til: Hjælp hastigt !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.