Matematik

Hjælp til integration

26. januar 2010 af NGmacleod (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej igen..

Jeg sidder med den sidste opgave i min aflv. men jeg er gået lidt kold på den sidste opgave.

En funktion er givet ved g(t) = 3/√(t). Bestem den stamfkt. G(t) til g(t), der opfylder, at G(4) = 10.

Skal jeg udregne den med CAS-værktøj, eller? aner ikke, hvad jeg skal


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. januar 2010 af mathon

G(t) = ∫3/√(t)dt = 6∫1/(2√(t))dt = 6√(t) + k

G(4) = 6√(4) + k = 10
          12 + k = 10
           k = -2

G(t) = 6√(t) - 2

  
 


Skriv et svar til: Hjælp til integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.