Matematik

Rettelse af brøk:)

26. januar 2010 af bjorkliv (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej alle, sidder her med en brøk der skal forkortes.ved ikke rigtig hvordan jeg skal gribe det an, tror det jeg har prøvet er forkert. så håber en vil hjælpe:)

opgaven lyder følgende:

4x2-9y2      4(x2-2y2)        4*(x-2y)2      4*(x-2y)

______=________=_________=_______

2x+3y        2x(3-y)          2x(3-y)             3-y

på forhånd tak.

vh:)


Svar #1
26. januar 2010 af bjorkliv (Slettet)

.


Skriv et svar til: Rettelse af brøk:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.